Pamukeli Ortaokulu


Vizyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Saatler: 08:10-14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (322) 613 94 66

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pamukeliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞAHİN ÖZBİLEN MAH. SAĞLIK SK. PAMUKELI ORTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 01 CEYHAN / ADANA

Öğretmen :40
Öğrenci :765
Derslik :27
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5461
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - ŞAHİN ÖZBİLEN MAH. SAĞLIK SK. PAMUKELI ORTAOKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 01 CEYHAN / ADANA

Ulaşım 10 dakikada bir Adana Yüreğir Otogarından dolmuş seferi vardır.Dolmuşlar Okulumuza yakın yerden geçmktedir. Ceyhan içinde de dolmuşlar vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 47 km, ilçe merkezine 0 km